Behandelingen

Wenkbrauwen poedertechniek

De poedertechniek wordt gebruikt om de wenkbrauwen voller te maken en volume te geven, de wenkbrauw wordt als ware in geschaduwd. Er wordt een soort schaduw achter je wenkbrauw gezet alsof je de wenkbrauw met poeder hebt ingekleurd. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk zacht effect of voor een wat aanwezige wenkbrauw effect.

Wenkbrauwen hairstrokes

Hairstrokes wordt ook wel de haartjestechniek genoemd. Bij de hairstroketechniek zetten we dunne haartjes tussen je eigen wenkbrauwhaar, de wenkbrauw wordt haar voor haar opgebouwd. De hairstroke techniek geeft een wat luchtiger effect dan de poeder wenkbrauw.

Wenkbrauwen de combinatie

Hierbij wordt de hairstroketechiek gecombineerd met de schaduwtechiek. De wenkbrauw wordt door middels hairstrokes haar voor haar opgebouwd, daarna worden de ruimtes tussen hairstrokes opgevuld met een schaduw. Hierdoor lijkt de wenkbrauw voller en natuurlijker.

Eyeliner

Bij een eyeliner wordt er een lijntje boven de wimperrand geplaatst, de dikte van de lijn kan naar eigen wens bepaald worden.

Infralash

Met de infralash wordt er tussen de wimpers gepigmenteerd. Dit kan zowel boven en/of onder. Het effect is een natuurlijke voller ogende wimperlijn.